Spring til indhold

Talentudvikling

  • af
  • 3 min read

Er du U19- eller U23-rytter og vil du se hvad dit talent rækker til?

Hos Mensch Maschine får du hjælp fra øverste hylde. Hvad enten det er træningsprogram og mentoring/coaching eller blot en enkelt samtale omkring din træning, du efterspørger.

Den ene af rytterne vandt i 2020 EM i linjeløb for U19. Den anden blev med en 7. plads bedst placerede ikke professionelle rytter ved elitens DM.

Begge ryttere har jeg arbejdet med i flere sæsoner.

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#EuroRoad20 – the best of #photo @dariobelingheri @ilariobiondi – @bettiniphoto #plouay #france #bretagne #cycling #cyclisme #bikelover #cyclingpics

Et opslag delt af Union Européenne de Cyclisme (@uec_cycling) den

Det kan du forvente

Vælger du at få din træning planlagt hos Mensch Maschine, kan du forvente et træningsregime baseret på principper, som der er stærk videnskabelig evidens for.

Dine træningsdata er afgørende for planlægningen af din træning. Al træningsdata moniteres i WKO5 fra TrainingPeaks.

Dit personlige input er også vigtigt. Kører du på team, vil det også være naturligt at få input derfra.

Din træning bliver tilrettelagt, så den spiller sammen med din hverdag og de forpligtelser du har ift. skolegang, studie, arbejde og overfor dit team.

Deltagelse i fællestræning er bestemt muligt.

Dialogen med coach er essentiel. Gennem dialogen får du større indsigt i din træning, og du lærer at leve som en elitesportsudøver. Normalt taler coach og rytter sammen hver uge eller hver anden uge alt efter behov. I perioder er der daglig kontakt.

Jo mere vi taler sammen og jo bedre vi kender hinanden, jo bedre kan jeg hjælpe dig. Din udvikling handler om meget mere end timer og intervaller.

Det skal du vide

Succes kommer ikke af sig selv. Udvikling tager tid og kræver tålmodighed og træningsflid. Det gælder uanset hvor stort dit talent er.

I dag ser vi helt unge ryttere lave topresultater på world tour niveau. Det er der flere årsager til. En af dem er, at ryttere i dag træner med højere kvalitet og får bedre vejledning end tidligere.

Hos Mensch Maschine kan du være tryg ved at din træning varetages på højt fagligt niveau.

Dit træningsforløb varetages af head coach Bo Kamstrup

Kom i gang

Ring 22 420 430 for en uforpligtende snak. Eller send en mail.

Del artiklen med en ven.

Del med en ven