Cykeltræning/træningsvejleding

Mensch Maschine tilbyder individuel og personlig cykeltræning og træningsvejledning til landevejscykling, banecykling, cyklecross, mtb og triatlon.

Alle træningsprogrammer er unikke og udarbejdes, så de matcher dit niveau og den træningstid, du har til rådighed.

Vores tilgang til individuel cykeltræning hviler på tre søjler:

1. Træningen er evidensbaseret og forankret i solid forskning

2. Træningsprogrammet skal passe til atletens niveau og dagligdag

3. Dialogen mellem atlet og træner er essentiel. En træningsplan, der ikke følges op på, er ikke meget værd. Det forventes af atleten, at data fra træning registreres og deles med træner

Du kan vælge mellem 3 træningspakker, som er beskrevet nærmere nedenfor.

Fælles for alle pakker er, at programmerne leveres via træningsportalen TrainingPeaks. I alle tre pakker bliver dine træningsfiler brugt til at evaluere og justere din træning. Ligesom de regelmæssige samtaler med træneren er et væsentligt input til træningsplanlægningen.

Forskellen består i omfanget af dialog med personlig træner.

Cykeltræning 1 – månedlig opfølgning

Cykeltræning 1 er den mindst omfattende pakke. Det er en godt valg for dig, der har et sæsonmål, som ligger 3 måneder eller mere ude i fremtiden, og gerne vil have struktur i din træning.

F.eks. hvis du gerne vil køre Marmotte eller en tilsvarende udfordring og vil være sikker på, at du er godt forberedt. Eller hvis du vil prøve kræfter med licensløb for første gang.

Du modtager et program for cirka en måned af gangen via TrainingPeaks.com. Programmet er  udarbejdet specielt til dig og dit behov. I slutningen af hver måned evalueres din træning, og du modtager et nyt månedsprogram. Du har mulighed for at samtale/maile om din træning en gang om måneden. Typisk ifm. evalueringen, hvor vi tager udgangspunkt i dine data og oplevelser fra træningen. Der afregnes for 1-3 måneder af gangen forud.

Pris inkl. moms kr. 899/md. eller kr. 2.100/kvartal.

Cykeltræning 2 – opfølgning hver 2. uge

Denne løsning er en opgradering i forhold til Cykeltræning 1, hvor du har mulighed for at samtale/maile om din træning hver anden uge.

Denne pakke er et godt valg, hvis du ønsker en tættere dialog med din træner.  Er dit ambitionsniveau f.eks. oprykning til en bedre klasse i licensløb eller motionsvæddeløb, så er dette et godt valg.

Ligeledes er cykeltræning 2 en god løsning for dig, der har et mål lidt ude i fremtiden – f.eks. at køre de store europæiske motionsløb og klare dig godt. Der afregnes for 1-3 måneder af gangen forud.

Pris inkl. moms kr. 1.199/md. eller kr. 3.000/kvartal.

Cykeltræning 3 – opfølgning hver uge

Den mest omfattende pakke, som Mensch Maschine tilbyder. Pakken inkluderer træningsprogram for 2-4 uger af gangen samt en ugentlig samtale med din træner.

Der er mulighed for opgradering til ubegrænset sparring. Det giver dig den største sikkerhed for, at din træning forløber som den skal. Vi kan også lave hyppige justeringer af dit program.

Cykeltræning 3 er for dig, der ønsker en meget tæt opfølgning på din træning. Enten fordi dit sportslige niveau eller dit personlige ambitionsniveau er tårnhøjt.

Denne løsning er også god for dig, som er ved at ændre din livsstil og har behov for en tæt opfølgning, der kan give svar på de mange spørgsmål, som pludselig dukker op. Der afregnes for 1-3 måneder af gangen forud.

Pris inkl. moms kr. 1.499/md. eller kr. 3.900/kvartal.

Opstart

Alle træningsforløb indledes med en samtale med afsæt i dine træningshistorik og evt. træningsfiler.

Samtalen hjælper træner og atlet til at få afklaret behov og fastlagt prioriteter samt afstemt forventninger. Du modtager en rapport med personlige anbefalinger til prioriteter og periodisering af dit træningsforløb.

Samtalen kan enten foregå telefonisk eller som personligt møde i København eller på Bornholm.

Pris kr. 750 inkl. moms.

Hvem arbejder vi med?

Kort sagt arbejder vi med alle typer cykelryttere i alle aldre og på alle niveauer.

  • Kvinder og mænd
  • Fra 15-70 år
  • Fra elite til nybegyndere – fra pro conti/conti/DCU/U19/U17 og nedefter
  • Landevejs-, bane-, cyclocross- og mtb-ryttere samt triatleter

Ring tlf. 22 420 430 for yderligere information eller send en mail.

Du kan læse om atleter, der enten er eller har været i et træningsforløb ved at klikke her og her og her.

Sparring med træner om dit eget træningsprogram

Foretrækker du selv at planlægge din egen træning, kan du få input til struktur, øvelser og prioriteringer. Du kan også få hjælpe til at evaluere din performance i træning og konkurrence.

Giv din cykeltræning et eftersyn

TrainingPeaks.com

Alle træningsprogrammer leveres via TrainingPeaks.com, som bl.a. har en virkelig god gratis app til både iphone og Android. På den måde har du altid dit træningsprogram ved hånden, og du har også mulighed for at kommunikere med din træner via app’en.

XertOnline.com

Mensch Maschine tilbyder også sparring på din træning via XertOnline.com, der har et mere avanceret analyseværktøj end TrainingPeaks. Brug af XertOnline.com kræver abonnement. Sparring med input fra XertOnline er forbeholdt kunder til Cykeltræning 2+3.

Har du spørgsmål, så ring på tlf. 22 420 430.

Send en mail - eller bliv ringet op