Vægttab og cykeltræning

At tabe sig kan være svært. Opgørelser viser, at der er langt flere der mislykkes med vægttab, end der lykkes.

Hos Mensch Maschine kan du få hjælp og støtte til vægttab uanset om dit mål er at blive hurtigere, sundere eller begge dele.

Bo Kamstrup, Head coach, hjælper dig med vægttab.

Vægttab og performance

At gennemføre et vægttab på mere end få Kg samtidig med at du træner for at øge din performanceevne er en særlig udfordring.

Det er en svær balancegang, når du på den ene side skal holde igen med dit energiindtag. Og på den anden side skal spise tilstrækkeligt til du kan gennemføre dine højintense træningspas.

Det er muligt at lykkes med dette, når du griber det rigtigt an. Det kan du få hjælp til.


Hvad er bedst – slankekur eller ændret livsstil?

Det vigtigste er, at du udvikler en adfærd og får nogle værktøjer, der sikrer dig, at du nu og i fremtiden træffer de rigtige valg, når det gælder mad og fysisk aktivitet.

Det vil ofte være nødvendigt at ændre på nogle af de vaner, som du forbinder med stor nydelse. Det vil mange umiddelbart se som et tab af livskvalitet. Uden støtte er chancen for at lykkes mindre.

Coachende og oplysende samtaler kan være en afgørende hjælp. Dels ift. at lære at træffe de rigtige valg, når det kommer til mad og fysisk aktivitet.

Mens også ift. at få nogle værktøjer, der hjælper dig til at blive ved med at træffe de rigtige valg. Den hjælp kan du få hos Mensch Maschine.


Hvilken slankekur er bedst?

Den, der virker for dig, er den bedste. Mange af de slankekure og “madparadigmer”, der markedsføres som unikke, har i bund og grund mere til fælles end der adskiller dem.

Næsten alle anbefaler, at du spiser groft, masser af friske grøntsager og andre uforarbejdede fødevarer. Samtidig med at de fraråder højt forarbejdede fødevarer.

Men det væsentligste og altafgørende de har til fælles, er, at de får dig i negativ energibalance. Dvs. at bruger mere energi, end du optager fra den mad du spiser. Og så taber du dig.

Hos Mensch Maschine kan du få hjælp til at ændre dine spisevaner, så du kommer i negativ energibalance på en måde, som du synes om.

Hjælp til vægttab afregnes som ydelsen Sportscoaching.

Ring 22 420 430 for yderligere info og tilbud.

Send en mail - eller bliv ringet op