Træningslejr i Sydeuropa 2019

Du møder erfarne trænere når du rejser med Mensch Maschine

Du møder erfarne trænere når du rejser med Mensch Maschine

Program

Januar – Calpe 22-27. januar (udsolgt)
Vi lægger ud med en åben træningslejr i Calpe i Spanien. Det er en træningslejr med snævert fokus på træning, og den er for ryttere, som er i god form året rundt (stærke motionsryttere og licensryttere). Vi træner 3-4 timer om dagen. Mulighed for cykelleje.

April – Mallorca 6-13. april (tilmelding åben)
For ryttere på alle niveauer. Træning i to hold efter niveau. Supermotion/licens kører de fleste dage distancer ml. 100-130 km, mens den anden gruppe forventeligt kører 60-100 km. Vi får base i den hyggelige by Port de Pollenca for foden af bjergene. Indkvartering på mindre hotel i renoverede 2 værelses lejligheder. Mulighed for cykelleje.

Maj – Priorat Business  (lukket arrangement)
For virksomheder, klubber og netværk tilbyder vi lukkede ture til f.eks. Priorat og Calpe. Ring 22 420 430 for en snak om muligheder og hvad vi tilbyder. Eller læs mere her.

September – Priorat sæsonlukker 19-22. september
Luk sæsonen ned med 4 dage i Priorat, hvor det både handler om at nyde de unikke landskaber, spise godt og hygge sig.

Sådan laver vi træningslejr for cykelryttere

Vi lægger vægt på at tilbyde træning med høj kvalitet. Træning som er udfordrende og lærerig, og hvor der er plads til individuelle hensyn.

Når du er på træningslejr med Mensch Maschine vil du opleve, at der hver dag er et program for træningen.

Træningslejrene planlægges som et forløb, hvor der veksles mellem hårde og lette dage for at få balance mellem træningsstress og restitution.

Vi kører intervaller/watttest, når vi træner. Vi giver gerne et kursus i nedkørselsteknik, rulleskift, sprintteknik m.m. Ligesom du har mulighed for at sparre med trænerne om din egen træning.

Trænerne er ikke bare guider, der viser rundt. De er fagligt velfunderet, og de deler gerne ud af deres viden.

Træningslejrene har et snævert fokus på træning. Vi er afsted for at træne for at blive stærkere. Det foregår i en afslappet atmosfære og der er selvfølgelig plads til et kaffestop.

Du er altid velkommen til at ringe for yderligere information. Tlf. 22 420 430.

Destinationer

Vi er rigtig glade for Spanien. Her er gode træningsforhold og stabile varmegrader, når det er koldt og mørkt i Danmark.

Vores foretrukne destinationer er Priorat, Calpe og Mallorca.

End of season tur til Priorat

Netværk og grupperejser

Foruden træninglejre tilbyder vi ophold for virksomheder og netværk, hvor cyklingen har en mere social karakter. Her er træningerne mindre strukturerede, pauserne lidt længere og der kan være aktiviteter, som ikke handler om cykling.

Hvis du er interesseret i et ophold for din virksomhed eller netværk, så klik her.