Træningslejr i Sydeuropa

Du møder erfarne trænere når du rejser med Mensch Maschine

Du møder erfarne trænere når du rejser med Mensch Maschine

Tag på træningslejr med Mensch Maschine. Vores træningsophold først på året er henvendt til cykelryttere, der har lyst til at træne ganske meget og med god struktur i 4-7 dage.

Vi har plads til både motions- og licensryttere på vores ture. Niveauet på turene er som oftest fra lidt over gennemsnitlig motionsrytter og opefter.

Deltagerantallet ligger på 10-20 ryttere. Det synes vi fungerer bedst.

Åbne træningsrejser 2020

Calpe – januar
Mallorca – april
Priorat – september

Vi lægger vægt på at tilbyde træning med høj kvalitet. Træning som er udfordrende og lærerig, og hvor der er plads til individuelle hensyn.

Når du er på træningslejr med Mensch Maschine vil du opleve, at der hver dag er et program for træningen.

Træningslejrene planlægges som et forløb, hvor der veksles mellem hårde og lette dage for at få balance mellem træningsstress og restitution.

Vi kører intervaller/watttest, når vi træner. Vi giver gerne et kursus i nedkørselsteknik, rulleskift, sprintteknik m.m. Ligesom du har mulighed for at sparre med trænerne om din egen træning.

Trænerne er ikke bare guider, der viser rundt. De er fagligt velfunderet, og de deler gerne ud af deres viden.

Træningslejrene har et snævert fokus på træning. Vi er afsted for at træne for at blive stærkere. Det foregår i en afslappet atmosfære og der er selvfølgelig plads til et kaffestop.

Du er altid velkommen til at ringe for yderligere information. Tlf. 22 420 430. Eller du kan sende en mail.

Send en mail - eller bliv ringet op

Rejer for virksomheder, netværk og grupper

Foruden åbne rejser tilbyder vi ophold for virksomheder og netværk, hvor cyklingen har en mere social karakter. Her er træningerne mindre strukturerede, pauserne lidt længere og der kan være aktiviteter, som ikke handler om cykling.

Inviterer du dine medarbejdere eller forretningsforbindelser med på en tur arrangeret af Mensch Maschine vil du nyde godt af vores professionelle guider, som foruden cykelfaglig indsigt alle besidder veludviklede sociale kompetencer.

Hvis du er interesseret i et ophold for din virksomhed eller netværk, så klik her eller ring 22 420 430. Referencer haves.

  • 13
    Shares