Privatlivspolitik og cookie politik

Introduktion
Når du besøger menschmaschine.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder disse cookies:

Statistik:

_ga: Registrerer et unikt ID, der an ven des til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
_gat: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.
_gid: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden

Marketing:

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante
og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

ads/user-lists/# (Google)
fr (Facebook)
IDE (doubleclick.net)
khaos (rubionproject.com)
put_# (rubionproject.com)
r/collect (rubionproject.com)
rpb (rubionproject.com)
rpx (rubionproject.com)
test_cookie (doubleclick.net)
tr (Facebook)
VISITOR_INFO1_LIVE (Youtube)
YSC (Youtube)

Nyhedsbrev:

__smSessionId (Sumo.com)

Uklassificereret:

__smToken (menschmaschine.dk)
__smVID (menschmaschine.dk)
google_experiment_mod (Google)

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller er i forløb hos Mensch Maschine, bliver der indsamlet og behandlet en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Mensch Maschine indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne indsamles desuden din e-mail.

Er du i forløb hos Mensch Maschine nedskrives notater om dit træningsforløb. Disse informationer bliver aldrig delt med tredjepart.

Ved afslutning af træningsforløb vil du få tilbudt at alle informationer slettes eller at Mensch Maschine opbevarer dem i op til 2 år.

Sikkerhed
Mensch Maschine har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Tiltag inkluderer nedskrevne administrative rutiner og kryptering af drev. Alle oplysninger om kunder i forløb bliver opbevaret på krypteret drev.

Formål
Oplysninger indsamlet bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@menschmaschine.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Menschmaschine.dk ejes og publiceres af:

Mensch Maschine
Johannevej 27
2920 Charlottenlund
Telefon: 22420430
Email: info@menschmaschine.dk