Oplev Priorat under vinhøsten 2020

Opholdet er aflyst pga. sundhedssituationen. Vi vender stærkt tilbage!

Forlæng sommmeren med 4-5 dage på rammen i Priorat i det sydligste Catalonien. Tag med og brug din gode form i de smukke bjerglandskaber og oplev den lokale vinhøst på nærmeste hånd.

Kaffestop ved Ebro floden

Koncept

  • Konceptet er meget simpelt. Vi tager afsted for at nyde vores gode form til at køre i Priorats fantastiske terræn.  Du finder ikke en bedre måde at lukke landevejssæsonen ned på.
  • Træningen er ikke struktureret, som var det en træningslejr. Men det skal ikke afholde dig fra at træde igennem på stigningerne. Vil du hellere rulle, så gør du det.

Udsigt fra Maurerborgen Siurana

  • Vi skal se det bedste Priorat og omegn har at tilbyde. Og det er ikke så lidt. Modsat de få andre danske og udenlandske operatører i området, så bor vi ikke ved den turistplagede kyst men i hjertet af det gode terræn cirka 30 km inde i landet. Det betyder, at vi slipper for 15-20 km trist transportkørsel både når vi skal ud og hjem. Det giver nogle helt andre muligheder for at komme rundt i de fantastiske landskaber.
  • På dag 2 har vi den store rundtur i Priorat. Vi skal se Montsant massivet og slukke tørsten ved den gamle Maurerborg Siurana. Er benene gode kører du med på den lange tur rundt om hele Montsant-massivet. Det er en tur på mindst 140 km. Du kan også “nøjes” med 100 km og stadig se Siurana og Montsant. Vi er to guider, så vi kan dele i to hold.

En fantastisk klatretur ender i denne lille landsby

Hotel

  • Vi bor på et lille familiedrevet hotel ved Ebrofloden. Standarden er god uden at være luksuriøs. Maden er god og lavet af lokale og fortrinsvis økologiske råvarer. Der er mulighed for eget værelse eller delt dobbeltværelse.  Cykler opbevares i hotellets cykelgarage, som er aflåst efter alle kunstens regler.
  • Der er ryttervenlig morgenmad på hotellet og om fredagen er der bestilt en lækker catalansk aftenmenu, som serveres i hotellets restaurant. De øvrige aftener spiser vi for egen regning på lokale restauranter. Frokost foregår i terrænet ifm. træning. Det er også for egen regning. Tip. De lokale druer er modne og må gerne plukkes, når blot vinbonden har taget sit.

Fly og transfer

  • Du sørger selv for at komme frem til hotellet – Mensch Maschine koordinerer gerne samkørsel i lejebiler fra Barcelona lufthavn. Køreturen varer cirka 90 min.

Pris og datoer

  • Ikke fastlagt men det bliver i september

Et lille klip fra Priorats nok stejleste væg, der har et snit på 10% over 4 km og et max. på 20%. De fleste bakker stiger i snit 5-7%.

Læs mere om Priorat her.

Ring tlf. 22 420 430 hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig. Du kan også sende en mail.

Del med en ven.