Oplev Priorat under vinhøsten 19-22. sept. 2019

Forlæng sommmeren med 4 dage på rammen i Priorat i det sydligste Katalonien. Tag med og brug din gode form i de små bjerge og oplev den lokale vinhøst på nærmeste hånd.

Hvor meget cykling? Fire dage på rammen. En kort og tre lange ture. Flere detaljer nedenfor.

Kaffestop ved Ebro floden

Koncept

 • Vi tager afsted for at nyde vores gode form til at køre i Priorats fantastiske terræn. Træningen er ikke struktureret, som var det en træningslejr. Men det skal ikke afholde dig fra at træde igennem på stigningerne. Vil du hellere rulle, så gør du det.

Cykling

 • Ankomstdag kører vi 50 km, hvor dagens højdepunkt er en virkelig lækker nedkørsel med tonsvis af sving og perfekt asfalt. Der er dog lige 7 km kategori 2 stigning, som skal klares forinden. 4-5% i snit med et par nedkørsler undervejs. Super smuk natur. Kaffestop på toppen.
 • Fredag er den store rundtur i Priorat. Vi skal rundt om Montsant massivet og op til mauerborgen Siurana. Den fulde rundtur er på 145 km med 2.700 højdemeter. Ruten kan afkortes til 100 km, og den kan også forlænges. Vi er to guider, så vi kan dele i to hold.
 • Lørdag og søndag er der endnu et par gode kuperede etaper. Vælg selv om turene skal være over eller under 100 km.

Hotel

 • Vi bor på et lille familiedrevet hotel i en by med 2.000 indbyggere ved Ebrofloden. Standarden er god uden at være luksuriøs. Maden er god og lavet af lokale og fortrinsvis økologiske råvarer. Der er mulighed for eget værelse eller delt dobbeltværelse.  Cykler opbevares i hotellets cykelgarage, som er aflåst efter alle kunstens regler.
 • Der er ryttervenlig morgenmad på hotellet og om fredagen er der bestilt en lækker catalansk aftenmenu, som serveres i hotellets restaurant. De øvrige aftener spiser vi for egen regning på lokale restauranter. Frokost foregår i terrænet ifm. træning. Det er også for egen regning. Tip. De lokale druer er modne og må gerne plukkes, når blot vinbonden har taget sit.

Fly og transfer

 • Du sørger selv for at komme frem til hotellet – Mensch Maschine koordinerer gerne samkørsel i lejebiler fra Barcelona lufthavn. Køreturen varer cirka 90 min.
  Mulige rejsetidspunkter:
  Udrejse torsdag 19/9 fra København til Barcelona kl. 09.00
  Retur søndag 23/9 – flere muligheder
 • Lejebil. Vi har bedst erfaringer med at vælge internationale udlejere som f.eks. Avis og Europcar. Bruger du portalen Rental Cars kan du som regel få ret gode priser.

Forventet pris

 • Eget værelse (B&B), aftenmenu fredag, daglig træning, kr. 2.900 
 • Delt dobbeltværelse (B&B), aftenmenu fredag, daglig træning, kr. 2.500

Et lille klip fra Priorats nok stejleste væg, der har et max. på 20%. De fleste bakker stiger i snit 5-7%.

Læs mere om Priorat her.

Ring tlf. 22 420 430 hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig. Du kan også sende en mail.

Del med en ven.