Om Bo Kamstrup

Der er mange gode grunde til at vælge at samarbejde med Bo Kamstrup om din træning. Først og fremmest fordi hans ryttere forbedrer sig og skaber gode resultater. 

Bo Kamstrup, Mensch Maschine

Bo Kamstrup, Mensch Maschine

Bo Kamstrup hjælper dig med at skabe resultater

Jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål, fordi jeg skræddersyr min træningsvejledning til netop dit niveau og dine behov.

Det gælder uanset om du tilhører eliten eller bredden. Jeg er vant til at arbejde med atleter på alle niveauer. Fra pro continental og continental ryttere og landsholdsaktuelle ungdomryttere til helt utrænede +50 årige motionsryttere, som ønsker at ændre deres livsstil i en sundere retning.

Min vejledning er er baseret på en effektiv kombination af data (watt, puls, træningstid m.m.) og coachende samtaler. Samtalerne tager afsæt i dine præstationer i træning og konkurrencer. Samtalerne kan også handle om det, der ligger udenfor cyklingen, som har betydning for dine præstationer.

Denne tilgang med fokus på kvalitet i træningen og på også at tage hensyn til det, der ligger uden for træningen er ikke bare effektiv, det er også målbart.

Certificeret træner

Jeg er selv licensrytter og har kørt i Frederiksberg Bane- og Landevejsklub siden 2001, og jeg har været trænet klubben i mere end 10 år.

Det praktiske trænerarbejde baserer jeg på forskellige træneruddannelser. Blandt andet en amerikansk cykeltræner uddannelse fra Det amerikanske cykelforbund, samt kurser hos DIF, Dansk Idrætsforbund. Derudover holder jeg mig ajour med seneste forskning indenfor træning og fysiologi.

Uddannet coach

Men min træningsvejledning er ikke alene baseret på målbare data, den er i høj grad også baseret på den løbende dialog med dig. Dialogen er medvirkende til, at du som rytter hele tiden forbedrer dig og får gode resultater. Jeg har en 2 årig uddannelse i systemisk coaching fra Attractor (i dag Mannaz).

Jeg har coachet privat i mere end 500 timer.

Ernæring

Jeg tilbyder sparring omkring ernæring i forhold til performance optimering. Jeg er i gang med et certificeringsforløb indenfor performance og ernæring, som jeg forventer at afslutte i 2018.

Derudover er jeg uddannet i Statskundskab fra Købehavns Universitet og har en baggrund som projektleder med speciale i forandringsprocesser.

Har du spørgsmål til ydelser og produkter eller foretrækker du bare den personlige kontaktform, så finder du kontaktoplysninger her.

Presse

Mensch Maschine og Bo Kamstrup optræder med jævne mellemrum i pressen.

Med TV2 på Tour

Bl.a. i TV2 på Tour i Helsingør. Her hjalp Bo to helt utrænede motionister med at køre 64 km fra København til Helsingør.

Bo Kamstrup medvirker i TV2 på Tour. Foto: TV2

Bo Kamstrup medvirker i TV2 på Tour. Foto: TV2

På sin Facebook skrev Bo efterfølgende:
– For den ene var det startskuddet til en omlægning af livsstil, hvor der skal siges farvel til et morgenritual bestående af cola, croissanter og smøger.  Det er aldrig for sent at lave en forandring, og jeg er dybt imponeret.

Cykel Magasinets udsendte bliver bedre efter vejledning

Bo Kamstrup har flere gange delt ud af sin viden om træning i Cykel Magasinet.

Bo Kamstrup har flere gange medvirket i artikler i Cykel Magasinet.

Bo Kamstrup har flere gange medvirket i artikler i Cykel Magasinet.

Men han har også haft skribenten Martin Lund i et testforløb. Og det gav resultater:

– Da jeg fulgte Bos instrukser, kunne jeg med det samme aflæse resultatet på computeren, og det var en helt utrolig fremgang. På computeren kunne jeg se, at formen på mit tråd med det samme blev mere rundt, og pointerne fra første del blev med det samme mærkbart ændret til det bedre.