Spring til indhold

Hvilke cykelryttere får hjælp til deres cykeltræning?

Hvilke cykelryttere får hjælp til deres cykeltræning? Hos Mensch Maschine er kunderne meget forskellige.

Her er alt fra eliteryttere i U23/U19 til nystartede motionsryttere +60 år. Mænd og kvinder.

Aktuelt arbejdes med f.eks. ryttere på continental team, DCU elite team, DCU U19 team og licensryttere i de sekundære klasser. Alle konkurrerer på landevejen og nogle også på banen og off road.

En anden gruppe kunder er motionsrytterene, som kører krævende motionsløb. F.eks. er der i 2019 ryttere, som har søgt hjælp til at forberede sig til La Marmotte, Maratona Dles Dolomites, Velo Challenge, Rapha Cent Cols Challenge, Haute Route, Tour de Stations og Mallorca 312.

Det er dog ikke alle kunder, som træner for at performe i cykelløb. Der er også kunder, som blot kan lide at træne med struktur og dialog med træner. Samt en gruppe, der har sundhed, vægttab og sund livsstil som deres væsentligste prioriteter.

Fra september 2019 vil det også være muligt at få planlagt træningsforløb målrettet deltagelse i e-cykling. F.eks. løbsserier på Zwift.

Et typisk forløb har en varighed fra 6 måneder og opefter. Skal du f.eks. køre licensløb eller La Marmotte anbefales opstart ikke senere end 1. december.

Læs mere om personlig cykeltræning her.

Del med en ven