Spring til indhold

En sundere livsstil med cykling

Vil du ændre dit liv i en mere aktiv retning – og skal cykling være en del forandringen, så kan jeg hjælpe dig med at få succes.

Jeg kan hjælpe dig i gang med træning, der både matcher dit nuværende niveau og giver dig hurtig fremgang.

En aktiv livsstil er sundest
Fordelene ved en aktiv livsstil er mange

Træningen vil være blanding af cykling og styrketræning (som du kan lave hjemme). Andre træningsformer som f.eks. gang, løb og svømning kan også indgå.

Din kost og dine vaner får et grundigt eftersyn. Er der grund til at ændre på dine spisevaner, bliver du grundig vejledt i hvordan, du kan gøre det på en måde, som er enkel og overskuelig. Vil du f.eks. tabe dig, så bliver du vejledt efter en metode, hvor du f.eks. ikke tæller kalorier.

Du bliver mødt lige dér, hvor du er

Jeg er vant til at arbejde med mennesker, som er vidt forskellige steder i deres liv.

Fra unge elitesportsfolk, som lever af og for deres sport og drømmer om det store gennembrud. Til helt utrænede, som drømmer om et liv med bedre helbred.

Alle har til fælles, at den udvikling, de skal gennemgå, forløber bedst og hurtigst, når der er tæt kontakt med coachen.

Varighed

Et forløb vil typisk vare 3 måneder, hvor du vil blive fulgt tæt.

Dit forløb bliver 100% tilpasset dit behov. Har du f.eks. brug for at træne sammen med en personlig træner, så kan det lade sig gøre. Har du brug for hyppige samtaler, så kan det også lade sig gøre.

Ring på 22420430 og hør nærmere. Du kan også skrive en besked.

Bo Kamstrup, Mensch Maschine
Bo Kamstrup, Mensch Maschine
Del med en ven