Mensch Maschine kit består af trikot, buks og vindvest.
Kittet tages hjem 2-4 gange om året og kan forudbestilles af kunder og andre interesserede.

Design og kvalitet

Designet er udarbejdet af Attack Creative og produktionen er lagt i hænderne på Verge. Kvaliteten er den bedste, som Verge tilbyder.

Glad efter 5 timer i sadlen. Bukserne var medvirkende til en god oplevelse

Vi har testet tøjet på Mallorca i april 2019. En håndfuld ryttere kørte op til 33 timer i tøjet over 8 dage. Heraf 1 dag over 7 timer. Der var thumbs up hele vejen rundt ikke mindst til puden i bukserne. Også en indendørs træning på 2 timer forløb uden problemer i sadelområdet.

Designet er klassisk men får modspil af grafiske detaljer på højre ærme og ben og på venstre baglomme, som er inspireret af Mensch Maschine logoet.

Trikot

  • Fitted cut som sidder tæt men med stor elasticitet og god bevægelsesfrihed. Passer til race, bjergtogter, kaffeture og stort set alle kropsformer
  • Ligger du på grænsen mellem 2 størrelser, så vælg den mindste. Medmindre du foretrækker at trikoten sidder lidt løst

Meget elastisk og komfortabel trikot selv om den sidder tæt

Sorte bukser som er sorte

  • Bukserne er indfarvet sorte. Dvs. at de forbliver sorte, selv når du flexer dine sprinterlår. Modsat mange andre bukser, som bliver lysere i farverne, når stoffes strækkes
  • Puden er den bedste kvalitet, Verge leverer. Den har medium tykkelse og er uden kanaler

Bukserne er indfarvet sorte og bliver derfor ikke grå, når stoffes strækkes

Vindvest

  • Tætsiddende, vind- og bygetæt vest med 3 lommer. Kan foldes sammen til næsten ingenting og opbevares let i en lomme, når den ikke er i brug

Priser

  • Trikot – kr. 800
  • Buks – kr. 850
  • Vest – kr. 750

Fri fragt til pakkeshop i Danmark ved køb af min. 2 varer.

Størrelsesguide

Trikot + vest

Bibshort

Kittet spottet på Sa Calobra – klassisk look med iøjnefaldende detaljer

Trikot med detalje på venstre baglomme

Bestilling

Bestilling sker på mail/tlf. og du modtager en faktura på mail, der kan betales med Mobilepay (86412) eller som bankoverførsel.

Varer forudbetales ifm. bestilling. Køb er omfattet af købelovens regler. Der er som udgangspunkt ingen fortrydelsesret, da tøjet fremstilles efter købers anvisninger, jvf. forbrugeraftaleloven § 18 stk. 3.

Du er velkommen til at ringe 22 420 430, hvis du er interesseret i tøjet og har spørgsmål. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når der kan bestilles cykeltøj. Produktionstid er max. 6 uger.

Tilmeld dig nyhedsbrev